Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z kurczakiem i parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak rozdrobniony 1 opakowanie mrożonego
śmietana 12% 2 łyżki
parmezan starty 1 garść
pierś z kurczaka 2

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z kurczakiem i parmezanem

szpinak rozmrażamy, podgotowujemy aż będzie miękki, dodajemy śmietanę, przyprawy, gotujemy do miękkości szpinaku. Na patelni smażymy drobno pokrojoną pierś z kurczaka z przyprawami. Następnie wrzucamy do szpinaku, podgotowujemy.
Następnie mieszamy wszystko z ugotowanym makaronem, nakładamy porcje, posypujemy serem!

pychotka!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa 13.03.2011 10:14
pycha
mala2021 08.11.2010 15:55
pychota
gacopierz23 16.09.2010 20:05
naprawdę super
gacopierz23 16.09.2010 20:04
uwielbiam szpinak
pawel007 25.08.2010 07:56
pysznie i zdrowo,
Kate131 26.07.2010 08:36
pysznosci
caroline1983 24.07.2010 16:56
Lubie taki szpinak
eli82 16.07.2010 19:00
uwielbiam szpinak
aga130982 11.07.2010 12:36
mniam mniam
aginaa 01.07.2010 09:45
ja nie lubie szpinaku:P
gacopierz23 04.06.2010 10:51
szpinak uwielbiam a co dalej zobaczymy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak