Sposób przygotowania

Szpinak najpierw myjemy a potem kładziemy sobie na ręczniku niech się odsącza a my w między czasie rozgrzewamy patelnię wrzucamy masełko i wrzucamy szpinak . Smażymy tylko 5 minutek. W między czasie rodzynki sparzyć i odsączyć też dodajemy do szpinaku , serek tak samo . Całość zalewamy śmietanką , parę chwil dusimy aby serek się rozpuścił , doprawiamy wszystkim to co nam zostało i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    i jaki smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !