Sposób przygotowania

Golonkę natrzeć solą i obsmażyć. Kapustę opłukać i odcisnąć, wymieszać z poszatkowaną cebulą, posolić, popieprzyć, dodać resztę przypraw. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Na wierzch położyć golonkę. Piec co najmniej 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Uwielbiam bigosik :P..
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pomysł na obiad- rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !