Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciabatta z cukinią i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciabatta
cukinia
ser feta
kiełki rzeżuchy
ocet balsamiczny
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Ciabatta z cukinią i fetą

Połówkę chlebka ciabatta skrapiamy oliwą.

Kładziemy cieniutkie plasterki cukinii oraz kawałki fety i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na kilka minut.

Po wyjęciu dekorujemy kiełkami rzeżuchy i skrapiamy octem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 02.12.2011 17:41
fajne
Mati13 08.07.2011 14:28
smaczne i ładne
Smakosz6 23.05.2011 09:20
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PaniMISIOWA 21.02.2011 18:00
samo zdrowie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak