Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: obrany czosnek i zioła dokładnie rozetrzeć, dodać podgrzaną oliwę, wymieszać. Odstawić na godzinę. Mięso opłukać, osuszyć i delikatnie ugnieść dłonią. Natrzeć mocno przygotowaną marynatą. Ułożyć w folii aluminiowej, zalać resztą oliwy. Zawinąć i odstawić na minimum 3 godziny. Smażyć po 5 minut z każdej strony. Pod koniec pieczenia oprószyć solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Spróbowałam i polecam innym.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    jagnięcina brzmi smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !