Sposób przygotowania

do rondla wlać piwo,dodać cebulę pokrojoną i czosnek,liść,seler,doprawić solą i pieprzem.zagotować ,zmniejszyć ogień,gotować ok.10.minut.dodać karpia,i dusić na małym ogniu 15 minut.Wyjąć rybe,wywar odparować do 1/3 objętości.Rybę podawać z ziemniakami,polaą sosem piwnym,udekorowaną cytryną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy sposób na pana karpia
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam karpia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł z tym piwem
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !