Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
szynka wędzona 15 dag
ser żółty 15 dag
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgosia6 08.01.2012 14:30
fajne
Anna146 05.08.2011 11:52
apetycznie wyglądają
krysia50 10.06.2011 12:11
ale pyszności
Patrycja33 06.04.2011 18:26
wyglądają pysznie
banditka 02.03.2011 10:34
mniam
msmariusz 06.02.2011 14:53
ładnie wyglądA
rybka 12.01.2011 19:18
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak