Sposób przygotowania

Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie wyglądA
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    wyglądają pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    ale pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !