Sposób przygotowania

Truskawki oczyścić,przekroić na połówki,rozłożyć do jednoporcjowych miseczek,polać alkoholem.Truskawki przykryć lodami i bitą śmietaną.OZDOBIĆ BISZKOPTAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    :) mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eklerek

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !