Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 opakowanie w sosie własnym
sok z cytryny 1/2 szt
cebula czerwona 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulką

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Dodać do miski, dodać sok z cytryny, pokrojoną w bardzo drobną kostkę czerwoną cebulę. Wszystko razem wymieszać i połączyć ze sobą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 09.02.2013 16:50
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak