Składniki:
filety z pangi | 4 sztuki |
szparagi | 1 pęczek |
siekane ziołą | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
śmietanka 30 % | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
sól, pieprz, cukier | do smaku |
wino białe wytrawne | 1/2 kieliszka |
cebula | 1/2 sztuki |
filety z pangi | 4 sztuki |
szparagi | 1 pęczek |
siekane ziołą | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
śmietanka 30 % | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
sól, pieprz, cukier | do smaku |
wino białe wytrawne | 1/2 kieliszka |
cebula | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: