Sposób przygotowania

Cukinię obrać, pokroić w paski, usmażyć na małej ilości oleju. Mięso potłuc, przyprawić solą i pieprzem, posmarować pastą z oliwek i na każdy kawałek ułożyć cukinię. Pozawijać w ruloniki, każdy z osobna spiąć wykałaczką. Usmażyć zawijasy na maśle z oliwą, w czasie smażenia podlać winem, wszystko dusić a na koniec dodać skórkę pomarańczy. Na talerzu posypać natką pietruszki.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Muszę taki zrobić.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    skórka z pomarańczy może dodać ciekawego posmaku
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo podoba mi się ten pomysł !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    Najs
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !