Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraki na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki 1 kg
jabłka 3 sztuki
masło 1 łyżka
mąka 1 łyżka
śmietana 3 łyżki
sól
cukier
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Buraki na ciepło

Z mąki i masła przyrządzić zasmażkę. Buraki i jabłka zetrzeć. Dodać przyprawy, usmażyć, wymiesząć z zasmażką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 01.06.2011 10:20
fajny przepis
Motorek 21.04.2011 17:22
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak