Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łączymy w rondelku i gotujemy na średnim ogniu ok 30 minut, mieszamy cały czas , ponieważ masa będzie gęstnieć a płyn zmniejszać . Potem zdjąć z ognia i podawać .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra do pieczonego mieska!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !