Sposób przygotowania

Mięso namaczamy w sosie sojowym wymieszanym z miodem i odstawiamy na kilka godzin. Grzyby Mun zalewamy wrzątkiem i odstawiamy n 3 godziny.
Makaron gotujemy.
Grzyby odcedzamy i rozdrabniamy w rozdrabniaczu. Mieszamy z mięsem, jakiem i odrobiną bułki tartej. Formujemy maluteńkie klopsiki i smażymy na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu klopsików odcedzony makaron ryżowy smażymy 5 minut w oleju po klopsikach. Na talerzu układamy makaron, klopsiki i dekorujemy kiełkami fasoli mung.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    cieszę się, że się podoba ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !