Sposób przygotowania

Ser Feta kroimy w plastry, ale nie grube. Następnie moczymy w roztrzepanym jajku , a następnie w bułce tartej. Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju, na małym ogniu. Widelcem delikatnie sprawdzamy czy ser jest miękki w środku. Można podawać z dżemem żurawiną. PYCHA. SMACZNEGO !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny serek;)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Zawsze robiłam w ten sposób camembert ale ta wersja również zapowiada sie apetycznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !