Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok pomidorowo-szpinakowo-paprykowy z cebula

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 4 szt
szpinak mrożony 200 g
cebula 100 g
papryka czerwona 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sok pomidorowo-szpinakowo-paprykowy z cebula

Pomidory umyć sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki.Szpinak rozmrozić,cebulę obrać i wycisnąć z warzyw sok.Paprykę umyć,wydrążyć gniazda nasienne in wycisnąć sok.Wszystkie składniki połączyć i doprawić ziołami prowansalskimi

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak