Sposób przygotowania

Liście cykori opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem, czosnek przetrzeć przez praskę. Tuńczyka osącz z zalewy, rozdrobnij widelcem,. Twarożek wymieszaj z musztardą i majonezem, dołuż rybę, czosnek. Pastę doprawić solą, pieprzem i odrobiną soku z cytryny. Przełozyć pastę do szprycy z dużym otworem np gwiazdka, wyciskać falę na liście cykorii, schłodzić, przed podaniem udekorować, pomidorem, ogórkiem i koperkiem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    łódeczka i nocne rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    łódeczka i nocne rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    polecam, fajne na koację przy świecach
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam12

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !