Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
olej lniany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną, szatkujemy, żeby nie była za długa przerzucamy do miski, dodajemy obraną marchewkę potartą na tarce, cebulę obraną i posiekaną w drobniutką kosteczkę i obrane jabłko potarte na tarce.
Dodajemy olej lanieny i dokłądnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 20.04.2012 07:31
ciekawa;)
rjustysia 18.02.2012 13:52
Bardzo kojarzy mi się ze smażoną rybą :) bo do ryby właśnie zwykle podawała tą surówkę moja mama :)
maryśka 30.06.2011 17:50
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak