Sposób przygotowania

Połowę masła podgrzać w rondlu, dodać posiekaną natkę pietruszki i drobno posiekane trufle, zarumienić, dolać wino i podgrzać, odparowując część płynu. Drugą część masła rozgrzać na patelni, wbić ostrożnie jajka i usmażyć je, by białko było ścięte, a żółtko płynne, wyłożyć jajka na talerze i polać sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    no no no
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !