Sposób przygotowania

rybę ponakłuwać ostrym nożem i naszpikować filetami anchois, posolić i popieprzyć, polać oliwą i sokiem z cytryny, marynować w lodówce co najmniej 2 godziny. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni, przełożyć żabnicę na blaszkę, dno przykryć rozmarynem, polać oliwą i wstawić do piekarnika na 45 minut. 10 łyżek oliwy wymieszać z octem winnym, obranym ze skóry i posiekanym pomidorem, wymieszać, przyprawić solą i pieprzem, podgrzać na patelni, polać upieczoną rybę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    wydaje sie dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobra ryba jadłem nad morzem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !