Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluchy serowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1
żółty ser 200 g
jajko 1
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: paluchy serowe

Ciasto dzielimy na dwie polowki. Kazda smarujemy jajkiem i posypujemy serem i papryka, dociskamy obie polowki do siebie. Kroimy paski i skrecamy. Pieczemy ok 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ciekawska 28.11.2013 20:20
smacznosci!!!
Iwusia 16.07.2012 23:19
ale smakowite
IlonaAlbertos 19.01.2012 12:50
Smakowicie wyglądają.
Karolcia12 07.02.2011 18:30
takich paluchów jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak