Sposób przygotowania

Wątróbkę ugotować w wodzie z cebulą. Mięso udusić na wodzie( 1/2 szklanki) z dodatkiem ziół. Mięso, cebulę i wątróbkę zmiksować z jajkami, 1/2 szklanki mleka i otrębami owsianymi. Doprawić sola i pieprzem. Piec około 50 minut w temperaturze 180-190 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł na pasztet;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i niech ktoś teraz powie, że pasztety nie są zdrowe :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jak takie pyszności są w tej diecie to może warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    cos dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !