Sposób przygotowania

Gorzką czekolade połamaćwrzucić do miski i pozostawić na garnku z gotującą wodą.Dodać masło i delikatnie mieszać aż wszystko rozpuści się i połączy w jednolitą masę.Zestawić z ognia.Truskawki umyć i osuszyć.Trzymając za szypułkizanurzać je w płynnej czekoladzie tak aby przykryła połowętruskawki.Odłożyć na pergamin do wystygnięciaa następnie powtórzyć czynnośc,maczając drugie połowy owoców.ponownie zostawić do ostygnięcia.w tym czasie rozpuścić białą czekoladę i polewać nią z wysokości czekoladowe truskawki tworząc fantazyjne wzory.podawać ze schłodzonym szampanem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !