Sposób przygotowania

Gruszki ułożyć na sicie,przelaćwrzątkiem,a następnie zimnąwodą.Obrać ze skórki ,przekroić na pół,usunąc gniazda nasienne.Połówki gruszek skropić sokiem z cytryny.Pokruszony ser utrzeć z masłem.ze sztyptą soli z pieprzem iotartą skórką cytryny na gładką masę.Wymieszać ze smietanąi połową posiekanych orzechów.Tak przygotowaną masęnapełnić połówki gruszek,przykryć folią wstawić na 1-2 godz dolodówki.przed podaniem posypać pozostałymi orzechami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    to jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !