Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaczki z grzybów i boczniaków

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bulion grzybowy 2
boczniaki 300 g
mleko 1 szklanka
cebula 1
czosnek 1 zabek
masło
majeranek
pieprz
grzyby suszone 1 garsc
kapusta włoska 2 liscie

Przepis i sposób przygotowania na: flaczki z grzybów i boczniaków

Grzyby moczymy ok 1-2 godziny, a boczniaki moczymy w mleku. Nastepnie grzyby i boczniaki kroimy w paski. Dodac warzywa i wszystko smazymy na masle. Zalewamy bulionem. Przyprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolajka 07.06.2012 13:44
Zrobiłam pycha!!!!!
IlonaAlbertos 31.01.2012 00:09
Musze kiedy? zrobi?.
fictor123 02.12.2011 10:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak