Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować wg. przepisu. Zostawić do ostygnięcia. Budyń przygotować wg. przepisu, zostawić do ostygnięcia. Na dół pucharka wrzucamy parę truskawek, zalewamy tężacą galaretką, czekamy, aż zastygnie. Na galaretkę układamy 2 biszkopty, następnie wylewamy zimny budyń. Wierzch dekorujemy bitą śmietaną. I tak aż do wyczerpania składników. Palce Lizać ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pyszny deserek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    zasługuję na 5
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !