Sposób przygotowania

Mięso i kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Cebulę posiekać, zrumienić. Fasolę ugotować do miękkości. Mięso, kiełbasę i cebulę podlać wodą i dusić. Z tłuszczu i mąki przygotować zasmażkę, podlać wodą, zagotować koncentrat pomidorowy. Przelać do mięsa, dodać fasolę. Doprawić i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !