Składniki:
pstrąg | 4 sztuki |
masło | 1 łyżka |
sół, biały lub cytrynowy pieprz | do smaku |
estragon | po 0,5 pęczka |
natka pietruszki | po 0,5 pęczka |
tymianek | po 0,5 pęczka |
mięta | po 0,5 pęczka |
wino białe wytrawne | 25 ml |
pstrąg | 4 sztuki |
masło | 1 łyżka |
sół, biały lub cytrynowy pieprz | do smaku |
estragon | po 0,5 pęczka |
natka pietruszki | po 0,5 pęczka |
tymianek | po 0,5 pęczka |
mięta | po 0,5 pęczka |
wino białe wytrawne | 25 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: