Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantny przysmak

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
rzodkiewka 1 peczek
filety śledziowe 8 szt
koperek do smaku
twarożek 30 (ziołowy)
chleb ciemny 8 kromek

Przepis i sposób przygotowania na: pikantny przysmak

cebule pokroic w plasterki, rzodkiewki zetrzec na tarce, chleb posmarowac twarozkiem, kazda kromke oblozyc krazkami cebuli i posypac rzodkiewka, filety zwinac, spiac wykalaczka i polozyc na chlebie, udekorowac koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 21.03.2013 14:24
dziekuje i polecam do wyprobowania
motomaniak 27.12.2011 16:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak