Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem budyniowy do babeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń waniliowy
mleko 1/2 l
masło 1 kost.
cukier puder 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: krem budyniowy do babeczek

zagotować mleko i ugotować budyń w/g przepisu na opakowaniu po czym wystudzić,masło utrzeć na puszystą masę z cukrem pudrem cały czas mieszając dodawać małymi porcjami budyń po wymieszaniu krem nakładać do babeczek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 08.02.2011 13:01
Często robię taki krem i jest bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak