Sposób przygotowania

upiec dwa biszkopty ciemne i jeden jasny.żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl.wody.galaretkę pokroić w drobną kostkę,śmietanę ubić dodać cukier puder do smaku,letnią rozpuszczoną żelatynę,oraz kostki galaretek.przełożenie:biszkopt ciemny-połowa masy-biszkopt jasny-druga połowa masy-biszkopt ciemny-polewa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    bardzo smaczny i ładnie się prezentuje na talerzu
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przydałby sie przepis na te biszkopty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !