Sposób przygotowania

Kiełbasę nacinamy w zygzak, pieczemy 10 minut. Keczup, olej, czerwone wino i musztardę mieszamy. Powstałą pastą smarujemy kiełbasę i pieczemy jeszcze 5 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Brzmi apetycznie, skusze sie na takie kiełbaski i na pewno je zrobią przy najbliższym grillu.
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczne, co jakiś czas tak robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    tak jeszcze nie robiłam trza spróbować :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadłam takie kiełbaski smaczne sa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !