Sposób przygotowania

Grzyby umyć, obrać i osączyć. Cebulę obrać i drobno pokroić, podsmażyć na maśle razem z grzybami. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w plastry pomidory, 2 łyżeczki posiekanej natki i jogurt, dusić pod przykrywką przez 15 minut. Dodać ugotowane na twardo jaja, po obraniu ze skorupy i przekrojeniu wzdłuż na pół, gotować dalsze 10 minut, pod koniec wlać sok cytrynowy, dodać curry i garam masala, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to cos dla mnie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to cos dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !