Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażamy pokrojoną cebulkę i przekrojone na połówki pomidorki.

Zalewamy jajkami roztrzepanymi z oregano, solą i pieprzem i posypujemy oliwkami oraz kawałeczkami mozarelli.

Gdy omlet zentine się z jednej strony przekręcamy go na drugą stronę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    świetne masz przepisy
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    dziękuję, strasznie mi miło ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Mi też bardzo się podobają :) Zawsze można znaleźć coś naprawdę ciekawego w Twojej księdze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    W takim razie zapraszam, zawsze staram się coś tam dodać, cieszę się, że się Wam podobają moje pomysły ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !