Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

malibu własnej roboty

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kokos 25 dag
spirytus 1/2 litra
mleko skondensowane 2
woda 1/2 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: malibu własnej roboty

Kokos zalać pół litrą spirytusu na 2 tygodnie. Po dwóch tygodniach dodać do tego dwa mleka skondensowane i pół litry wody zimnej i gotowanej.dokładnie wymieszać i przelać przez sitko.wlać do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 30.09.2011 21:37
fajne:-)
Iwona51
Iwona51 18.03.2011 10:45
pycha
Elżbieta17 11.03.2011 10:01
Ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak