Sposób przygotowania

Grzyby obrać, umyć, drobno posiekać. Cebulę obrać i posiekać, poddusić na maśle, dodać grzyby i wszystko razem chwilę dusić. Dodać 6 szklanek wody, kostkę bulionową i gotować, aż grzyby będą miękkie, przyprawić solą i pieprzem. Śmietanę wymieszać z mąką i połączyć z zupą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    taka zupka jest pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    taka zupka jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !