Sposób przygotowania

W szerokim garnku układamy warstwę kiełbasy .Zalewamy woda do linii jej powierzchni.Dodajemy smalec i oliwę lub olej i pomału podgrzewamy .Po odparowaniu wody przykrywamy pokrojona w piórka cebula i przykrywamy pokrywką . Usmażoną kiełbasę kroimy na plastry i układamy na liściach sałaty i podajemy z pokrojonym ogórkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka kiełbaska do syta.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    swojsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !