Sposób przygotowania

Przygotowujemy ciasto gęstrze niż na naleśniki.Jabłka ścieramy na grubszej jarzynowej tartce.Do masy dodajemy cukier waniliowy i połowe zapachu.Smażymy zgrabne placuszki.Moje dzieci uwielbiają ciepłe posypane cukrem pudrem lub z dżemem:)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    oj dawno nie jadłam takich placuszków:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super placuszki racuszki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię placki a te wygladają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Kusząca propozycja
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    i jak pięknie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyglądają bosko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    apetyczność
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    bardzo lubię takie placuszki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne,lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    a? chce si? je??:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !