Sposób przygotowania

Orzechy zmielić w rozdrabniaczu. Utrzeć żółtka z cukrem, ubić pianę. Bułkę tartą wymieszać z orzechami proszkiem do pieczenia. Dodawać na przemian do żółtek orzechy z bułką i łyżkę piany...czynność powtarzać na końcu dodać resztę piany i delikatnie wymieszać. Piec około godziny w temperaturze 190 stopni. Masę karmelowa z puszki wymieszać z miękkim masłem i przełożyć tort. Udekorować gwiazdkami z czekolady.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetnie wygląda ten biszkopcik, pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pięknie się prezentuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda apetycznie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale wspaniale wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    prześliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    piekny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki świąteczny biszkopt, smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Wygląda bardzo pysznie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !