Sposób przygotowania

Żeberka obsmaż na tłuszczu, przełóż do rondla. Tłuszcz rozprowadź szklanką bulionu, zalej żeberka. Dodaj przyprawy, czosnek i pół szklanki bulionu. Duś 35 min. Resztę bulionu zmiksuj z mąką, wlej do żeberek. Zagotuj.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Tak przyrządzone żeberka mogą smakować wyśmienicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    podoba mi się ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !