Składniki:
mięso na gulasz | 0,5 kg |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
bulion warzywny | 1 i 1/3 szkl |
papryka | po 1 szt z każdego koloru czyliż |
papryczki jalapeno | 0,5 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia |
mięso na gulasz | 0,5 kg |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
bulion warzywny | 1 i 1/3 szkl |
papryka | po 1 szt z każdego koloru czyliż |
papryczki jalapeno | 0,5 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: