Sposób przygotowania

Foremką do ciasta wyciąć serca, które wyłożyć na papierze do pieczenia. Z reszty ciasta wykroić wąskie paski. Żółtko roztrzepać i posmarować brzegi serc. Doklejać paski ciasta lekko dociskając formując brzegi. Owoce odsączyć z zalewy, pokroić w paski i ułożyć w przygotowanych formach. Dżem wymieszać z 3 łyżkami soku z zalewy i podgrzać, wysmarować nim owoce. Piec w temp. 180 stopni- termoobieg około 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    pycho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Z pewnością pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo pięknie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !