Sposób przygotowania

Schab podzielić na trzy części. Każdą rozbić tłuczkiem. Do miseczki wsypać sól, pieprz, estragon, przyprawę do kurczaka i wszystko wymieszać. Jajko roztrzepać widelcem. Na każdy kawałek mięsa posypać trochę przypraw. Potem obtoczyć w jajku i płatkach. Smażyć około 10 minut po obu stronach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wyglądaja
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !