Sposób przygotowania

Plasterki sera owijamy plastrami szynki i panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Następnie smażymy na oleju.
Składniki na 1 porcję, super do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    szybkie i dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny kotlecik ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do zjedzenia-- mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale musi być soczysty :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna roladka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam takie kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !