Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, ubijając dodawać serek macsarpone. Gdy masa będzie jednolita i puszysta wstawić na 30 minut do lodówki. Zaparzyć kawę, wlać do niej likier kawowy. Biszkopty zanurzać w kawie z alkoholem, układać je w pucharkach, na biszkopty nakładać krem, wierzch porypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale mi narobiłaś smaczków :) przepis mi przypadł do gustu :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo pyszny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !