Sposób przygotowania

Kurczaka podzielić na części (ćwiartki) i gotować wraz z jarzynami do miękkości. Odcedzić i pokroić na nieduże kawałki. Włożyć ponownie do wywaru razem z pokrojoną w kostkę papryką i zielonym groszkiem. Przyprawić solą, pieprzem, kucharkiem do smaku, dodać zioła, liście laurowe. Na drobnej tarce zetrzeć nieduży seler i podsmażamy na złoto na niewielkiej ilości oliwy. Dodać do reszty. Podawać na gorąco z pieczywem.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dawno flaczków nie robiłam, a twój przepis warto wypróbować;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supwer

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !