Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowa masa do andruta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1,5 szklanki
sok z półtorej cytryny
żółtko jajek 4 sztuki
masło 1,5 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa masa do andruta

Masło, żółtka i cukier utrzeć. Dodać sok z cytryny, dobrze wymieszać. Przełożyć andrut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.09.2011 00:22
bardzo smaczna
Ewelina38 25.08.2011 13:44
pewnie pyszna masa, często robię dzieciom takie wafelki i przy najbliższej okazji wypróbuję przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak