Sposób przygotowania

Kabaczki obrać ze skóry i pokroić w grubą kostkę. Zalać bulionem, dodać sól i cukier, masło, a następnie całość zagotować. Miękkie kabaczki połączyć z mąką wymieszaną ze śmietaną. Poddusić i podawać posypane zieleniną. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chyba się skuszę;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !