Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść z wszystkich składników. Całość podzielić na pół i upiec każdą osobno (ok. 20 minut w temp. 200 stopni C. )
Składniki na krem połączyć razem i dokładnie zmiksować. Wyłożyć na ciasto i przykryć drugą częścią ciasta. Mleko słodzone gotować ok. 2 godzin i powstałym karmelem polać na wierzch ciasto.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczniutkie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie słodkie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !